fil.mag.psykologi
Leg. Psykoterapeut
Handledare och lärare i psykoterapi

Sara Bransell

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/a/1/sarabransell.se/httpd.www/templates/lime_20220416/functions.php on line 179

Behandlingar

Individuell terapi 

Den individuella terapin ger dig möjlighet att förstå vad som händer inom dig och hjälper dig hitta svaren på de frågor du har. Mötet med mig som terapeut ska ge dig kunskap och insikt som hjälper dig att se dig själv ur nya perspektiv och hjälper dig att utvecklas.

Arbetslivshälsa 
Vikten av ett hälsosamt arbetsliv betonas alltmer inte bara utifrån de anställdas hälsa utan också för företags och organisationers utveckling.

Familjeterapi 

I en familjeterapi ser vi hela familjen för att lösa svårigheter. Det kan vara bekymmer med barnen och relationen till dem, det kan gälla föräldrar, svärföräldrar och annan släkt. Många har svårigheter i relation till sin partner eller medförälder med det kan följa komplicerade relationer till barnen.
Ibland vill ungdomar ha ensamsamtal vilket vårdnadshavarna i så fall samtycker till.

Parterapi

I en parterapi arbetar ni med dilemman i parrelationen. En parterapi har olika längd, ibland räcker 3-5 gånger och ibland kräver problemet längre tid.

Handledning

  • Grupphandledning.
  • Utbildningshandledning.
  • Individuell handledning, företagare med mindre personalgrupper.